Barion Pixel

Térkép az EGÉSZ-ségedhez

Egész-ség nap

Agárd, LégyEgész Központ

Mit szólnál, ha 5 perc leforgása alatt a saját bőrödön tapasztalnád, hogy sokkal nagyobb hatalmad van az egészségi állapotod (beleértve az idegrendszered-, hormonrendszered-, emésztésed-, immunrendszered működését), a kedélyállapotod-, a mentális életed alakulása felett, mint gondoltad?

EGÉSZ-ség Térképed elkészítésének alapját egy különleges mérés alkotja. Ehhez a méréshez egy, a fraktális neurodinamika alaptechnológiájára épülő készüléket használunk, melyből hazánkban csupán néhány darab található! A készülék használata fájdalommentes, a mérés időtartama 5 perc. A program második felében biztosítunk számodra egy kontroll-mérést is úgy, hogy közben egy tanult gyakorlatot végzel. Meg fogsz lepődni! 😉 Az eredményeket nyomtatva és e-mailben is megkapod.

 Program

9.00-9.30 – Egész-Ség Mérések
9.30-11.30 – Az eredmények kiértékelése, magyarázata
11.30-12.00 – «Tízórai» szünet
12.00 – 13.30 – Testi-gondolati-érzelmi folyamatok összefüggéseinek feltérképezése + a testi-érzelmi-mentális folyamatokat harmonizáló GYAKORLAT elsajátítása
13.30-14.00 – Kontroll-Mérések (úgy, hogy közben a tanult gyakorlatod végzed!)
14.00-15.00 – A legfontosabb összefüggések, felismerések átismétlése, a felmerülő kérdések megválaszolása

Helyszín: LégyEgész – Központ, Agárd

Maximális létszám: 8 Fő (A személyre szabott figyelem fenntarthatóságának érdekében)

 

* A rendezvény kizárólag oktatási célt szolgál! Sem az Egész-ség Mérés, sem az előadások során elhangzott információk nem helyettesítik az egészségügyben dolgozó szakemberekkel való kapcsolattartást, -orvosi terápiát, -konzultációt-, orvosi diagnózis felállítását!

 Térkép az EGÉSZ-ségedhez

Egész-ség nap 

Belépőjegy

24,900 Ft