Barion Pixel

“Az idegeidre megy”!

3 napos Megújulás – A harmonikus idegrendszerért

Szoktad edzeni az idegeidet? Igen? Akkor ezt élvezni fogod! Nem? Akkor pláne! 🙂

Tisztázzuk az elején: az idegrendszered állapotától és a rajta keresztül áramló üzenetektől függ minden, ami Veled és Benned történik; a beleértve a gondolataidat, az érzelmeidet és a testedben-szerveidben-szöveteidben-sejtjeidben zajló folyamatokat.

Az idegrendszered különleges “nyelven beszél” és ezen a különleges nyelven minden pillanatban kommunikál Veled és Te is folyamatosan kommunikálsz Vele. Ha érted, hogy mit üzen, akkor Te is tiszta, világos üzeneteket tudsz küldeni neki!

Kérdés, hogy “beszéled- e” a nyelvét?

Jelek, amelyek arra utalhatnak, hogy Te és az idegrendszered “elbeszéltek” egymás mellett:

 • (látszólag) ok nélkül vagy dühös
 • (látszólag) ok nélkül vagy borúlátó
 • hirtelen eláraszt egy szétterjedő belső feszültség; azt se’ tudod, mit akarsz, mit csinálj, mit szeretnél ugyanakkor, ezzel egyidőben megjelenik egy belső sürgetés, amelyik azt mondja: “gyerünk, gyerünk, csináld már” – csak épp’ nem tudod, mit!
 • Nehéz fókuszálnod akkor, amikor szeretnél és túl könnyen fókuszálsz arra, amire nem szeretnél
 • Nem tudod kontrollálni a viselkedésed, ezért utólag lelkiismeret-furdalásod van (vagy kivetíted valaki másra, mondván, “miatta” viselkedtem így).
 • Hullámzó az Egész-ségi állapotod

E kommunikáció tudatos formálásáról szól vadiúj, 3 napos rendezvényünk:
“Az idegeidre megy”! – címmel 

A 3 napos Megújulás során olyan gyakorlatokat fogunk végezni, amelyeken keresztül harmóniát, vitalitást hozó üzeneteket küldesz az idegrendszerednek, többek között az alábbi témákban:

 • Biztonság az idegrendszered nyelvén
 • Miért fáj?
 • Hasznosítsd újra a nehéz érzelmeidet (és ne dobd őket a kukába!!)
 • Nem emlékszel? Most fogsz! (memória)
 • Így fókuszálj!
 • Egyensúlyozz és okosodj

A gyakorlatok előtt – között megbeszéljük, hogy melyik gyakorlat mire való, mikor ajánlott, hogyan és milyen gyakran érdemes végezni és természetesen megbeszéljük a gyakorlatok elméleti hátterét is vagyis azt, hogy mi történik Benned akkor, amikor az adott gyakorlatot végzed.

Mit kapsz ettől a 3 naptól?

Z
Megtanulod létrehozni magadban a biztonság idegrendszeri állapotát
Z
Megtanulod “újrahasznosítani” a nehéz érzelmeidet
Z
Megtanulod, hogy milyen idegrendszeri állapot szükséges a hatékony tanuláshoz, összpontosításhoz és azt is, hogy hogyan tudod létrehozni ezt az állapotot.
Z
A gyakorlatok rendszeres végzésével javul az érzelmi állóképességed!
Z
Az öngyógyító folyamatok akkor teljesednek ki, ha az idegrendszered biztonságban érzi magát – így aztán a gyakorlatok hatással lesznek az egész-ségedre is!
Z
Az erő élményét; hisz’ ezután mindig, minden helyzetben lesznek “belső” eszközeid, vagyis nem leszel ráutalva senki másra ahhoz, hogy változtatni tudj!

Biztosan kitaláltad, hogy a gyakorlat kifejezés ebben a kontextusban nem fekvőtámaszt, guggolást, futást, stb. jelent – bár ezek mind-mind idegrendszeri gyakorlatok is amellett, hogy konkrét izomcsoportokat edzel velük. Inkább “belső” gyakorlatokra gondolj, hozzátéve, hogy egyes mentális fuknciókat megfelelő testhelyzettel ÓRIÁSI mértékben lehet támogatni! Ezt ki is próbáljuk majd 🙂

Gyere el – Éld át – és Vidd haza a tudást, hogy mindig Veled legyen!

FONTOS: annak érdekében, hogy minden Résztvevőre figyelni tudjunk, a helyek száma limitált, ezért ha érzed, hogy itt a helyed, ne habozz! Részvételedet a workshop díjának befizetésével tudod biztosítani!

Technikai részletek:


Időpont:
2024. Április 12. 14.30 – 2024.április 14. 16.30
Helyszín:
Sport Hotel Velence /2481 Velence, Tóbíró Köz 2./.

A Hotel különleges adottságokkal rendelkezik, a parttól néhányszáz méterre található. Harmadik emeletén pedig van egy gyönyörű terem, amelynek egyik fala csaknem végig üveg és a Velencei-tóra néz… Abban a teremben végezzük majd a gyakorlatokat!

Részvételi díj: március 14-ig történő befizetés esetén 79.900 Ft, március 14. után 89.900 Ft
A részvételi díj a 3 napos Megújuláson való részvételre jogosít, nem tartalmazza a szállás és az étkezés díját!

Szállás és étkezés díja:

1 ágyas szoba esetén: 59.040 Ft / Fő / 2 éjszaka
Amely ár tartalmazza a szombati és vasárnapi büféreggelit, szombati és vasárnapi büféebédet (hideg előételek, saláták, leves, főételek, desszertek, gyümölcsök, vegetáriánus választék), továbbá az érkezés napján gyümölcsökből és sós péksüteményből álló uzsonnát. (Távozáskor +590 Ft / Fő / éj idegenforgalmi adó fizetendő).

2 ágyas szoba esetén: 45.040 Ft / Fő / 2 éjszaka
Amely ár tartalmazza a szombati és vasárnapi büféreggelit, szombati és vasárnapi büféebédet (hideg előételek, saláták, leves, főételek, desszertek, gyümölcsök, vegetáriánus választék), továbbá az érkezés napján gyümölcsökből és sós péksüteményből álló uzsonnát. (Távozáskor +590 Ft / Fő / éj idegenforgalmi adó fizetendő).

Kérünk, hogy a szállás és az étkezés díjának befizetését közvetlenül a Sport Hotel Velence-vel intézd!

 “Az idegeidre megy”!

3 napos megújulás – Belépőjegy

89,900 Ft

…és ne feledd: ez a 3 nap biztosan “Az idegeidre megy” 😉

Szeretettel várunk!

Bia &Robi

FIGYELEM: A rendezvény kizárólag oktatási célt szolgál! Sem a gyakorlatok, sem az előadások során elhangzott információk nem helyettesítik az egészségügyben dolgozó szakemberekkel való kapcsolattartást, -orvosi terápiát, -konzultációt-, orvosi diagnózis felállítását!