Barion Pixel

Benned a Létra

Tudatos Létélmény Alkotó Képzéscsomag

Rögzített képzéscsomag azoknak, akik tudatosan építik céljaikat, mégis úgy érzik, hogy valami hiányzik…

“Ha akaraterőből próbálsz változtatni, akkor erőszakot követsz el magaddal szemben. Igen jó esély van arra, hogy nem fog sikerülni. Ha mégis sikerrel jársz, akkor olyan árat fogsz fizetni, amely valószínűleg nem tesz boldoggá”.
Prof. Srikumar Rao

A Benned a Létra képzés során tudományos magyarázatokat és hatékony eszközöket kapsz, amelyek segítségével képessé válasz arra, hogy VALÓBAN azt kezdd el építeni az életedben, amit szeretnél!

Ez a képzéscsomag eredetileg önös érdekből született;

Nekem volt fontos, mert szerettem volna rendszerezni azokat a tudományos ismereteket és saját tapasztalatokat, amelyek segítségével visszanyertem gyerekkorom óta csorba egészségemet, megtanultam különbséget tenni félelemből és bizalomból hozott döntések – és azok következményei között és megtörtem évtizedeken át magamban hordozott, romboló kapcsolati mintákat.

Amint elindítottuk a képzést, a visszajelzések megerősítettek bennünket abban, hogy ezek az információk és ez a tudás hiánypótló

A Benned a Létra Tudatos Létélmény Alkotó Képzéscsomag Neked szól, ha: 

• Szeretnél örömből döntéseket hozni; nem pedig félelemből vagy indulatból
• Valódi és hosszútávú eredményekben gondolkodsz
• Szeretnéd megtanulni hatékonyan építeni a szándékaidat/céljaidat

Ha a hétköznapi tevékenységeidbe integrálod a tanultakat, akkor a Benned a Létra képzés óriási és alapvető változást hoz az életedbe, sőt, hatással lesz a körülötted élőkre is és arra, ahogyan Hozzájuk kapcsolódsz.

Szívből kívánom, hogy tapasztald meg lényed Nagyszerűségét s hogy legyen miből merítkezned még a legnehezebb pillanatokban is.

Szeretettel, Bia

A Benned a Létra rögzített Képzéscsomag tartalma:

5 db, tematizált, egymásra épülő lecke

 A fő témákat több mint 40 kisebb témára bontottuk, hogy könnyebben tudj eligazodni az ismeretek között! Ezek a videó-leckék alkotják a képzéscsomag lelkét!

2020-as, Csoportos Benned a Létra Online Konzultációk

9 db, egyenként kb. 80 perces csoportos konzultáció felvételéhez is hozzáférést kapsz! A konzultációkon a Benned a létra – képzéscsomag elméletéhez és gyakorlatához kapcsolódó kérdések, válaszok és tapasztalatok hangzottak el.

60 perc konzultáció

Előre egyeztetett időpontban részt vehetsz egy 60 perces konzultáción, amelynek keretében személyre szabott válaszokat kaphatsz!

Gyakorlatok

Minden fő témához meghatározott feladatok tartoznak. Ezek hatékonyan segítenek Téged abban, hogy a részeddé váljon a tudás, amire szert teszel!

Oklevél

A képzés elvégzését követően elküldünk Neked egy névre szóló oklevelet – és gondolatban Veled együtt ünnepeljük, hogy a Létélményed Tudatos Alkotójává váltál!

Vázlatok, kiegészítő anyagok, segédvideók

Ezeknek az anyagoknak a segítségével gyorsan át fogod látni a legfontosabb összefüggéseket és felismeréseket.

 Benned a Létra – Rögzített Képzéscsomag

 Közel 20 órányi oktató anyag gyakorlatokkal, személyes példákkal, vázlatokkal, segédanyagokkal és egy teljes mértékben Rád szabott élő konzultációval MOST

98,900 Ft

Mit mondanak képzéseinkről?

“Benned a Létra” képzéscsomag tematikája:

Amit a Leépülsz vagy Felépítesz témától kapsz:

Megtanulsz 5 perc alatt feszültségből nyugalmat, a zaklatott gondolatokból rendet, fizikai leépülésből harmonikus testi folyamatokat építeni!
Megtanulod, hogy az érzelmeid átélése közben termelt hormonok hogyan befolyásolják az immunrendszered-, emésztőrendszered-, működését. Például, hogy a tartós félelem, bizonytalanság vagy harag milyen viszonyban áll a gyulladásokkal, fertőzésekkel, fogyással-hízással!
Megtanulod, hogyan válassz jóleső érzéseket anélkül, hogy elnyomnád a benned hullámzó indulatokat vagy épp’ félelmeket – és megtanulod, hogy miért nem lehet egy “negatív” érzelmet megszüntetni úgy, hogy az ellenkezőjét mondogatod Magadnak!
Megtanulod, hová vezet a “mindenért meg kell küzdenem” – állapot.
Megtanulod, mit jelent a stressz-függőség és hogyan ismerd fel.
Megtanulod, hogyan tudsz egy jókedélyű, kiegyensúlyozott, egészséges állapotot hosszútávon fenntartani.

Amit a Légy az agyad építésze témától kapsz:

Megtanulod, hogy minden, ami az idegrendszeredben történik és az, ahogyan az idegsejtjeid egymáshoz kapcsolódnak, visszahat az egészségedre, az érzéseidre, a gondolataidra, a döntéseidre, a viselkedésedre, egyszóval MINDENRE, amit az életedben megtapasztalsz!
Megtanulod, hogyan építs magadnak olyan idegi struktúrákat, amelyekkel tudatosan formálod majd a testi állapotodat, az érzéseidet, a gondolataidat és az összes kölcsönhatást, amelyben részt veszel!
Megtanulod, hogyan tudsz elszakadni azoktól a testi állapotoktól, érzésektől, gondolatoktól, helyzetektől, szokásoktól – például: aggódás, idegeskedés, nassolás, halogatás, vissza-visszatérő zaklatott gondolatok- , amelyek már nem szolgálnak Téged. Neurológiai szempontból a szokás nem egyéb, mint valami, amiben már olyan sokszor részt vettél, hogy idegi ösvények formájában nyomot hagyott az idegrendszeredben.
Megtanulod, hogyan lehet új ismereteket, szokásokat vagy akár konkrét életeseményeket beépíteni az idegrendszeredbe.

FIGYELEM! A módszerek tudományos hátterét a Tested azon csodálatos és tudományosan bizonyított tulajdonsága adja, hogy egyes idegi struktúráidat tudatosan, a szándékaid szerint formálhatod anélkül, hogy “belenyúlnál” az agyadba! Az idegtudományban e folyamat neve: ‘self-directed neuroplasticity’, magyarul: önirányított-, tehát saját magad által vezérelt neuro-plaszticitás.

Amit az Univerzum szövete témától kapsz:

Megtanulod, hogy milyen szerepe van az “anyagtalan” folyamatoknak; például a gyakran átélt érzelmeidnek, gondolataidak, az ábrándozásnak, a zenének, stb. a látható-tapintható, fizikai világ strukturálásában
Tudományosan alátámasztott bizonyítékot kapsz az Univerzumot – így Téged is- átható egyes törvényszerűségekről.
Megtanulod, hogyan alkalmazd a hétköznapjaid során ezeket a törvényszerűségeket annak érdekében, hogy jól érezd magad az életedben!
Megtanulod, hogy mi a közös az emberi világ minden anyagában – beleértve a tested, a szeretteid testét, az otthonodat, a tárgyaidat – és megtanulod, miért fontos ez a “közös nevező”!
Két, neves fizikus ad Neked útmutatást arra vonatkozóan, hogyan építsd fel a saját valóságod!

FIGYELEM: a képzés során olyan tudományos kutatási eredményeket és demonstrációs videókat mutatunk be, amelyek hatására erőfeszítés- és késleltetés nélkül megváltozik az, ahogyan Magadra és a Világra tekintesz!

Amit az Automatizmusokat építs témától kapsz:

Megtanulod, hogy miért érdemes- és hogyan tudsz automatizmusokat; vagyis önműködő folyamatokat magadba (még pontosabban, az idegrendszeredbe) építeni!
Megtanulod, hogy az automatizmusok nagyon is kézzel fogható, idegi struktúrák. Egyes automatizmusok csodálatosak, hasznosak, más automatizmusok gátolnak Téged abban, hogy megélhesd azt, amit szívből szeretnél.
Megtanulod, hogy evolúciós szempontból miért fontosak az automatizmusok
Megtanulod, honnan származnak az automatizmussá vált gondolataid, viselkedési mintáid és hogyan épültek be az idegrendszeredbe.
Megtanulod felismerni és tudatosítani azokat az automatikus mintákat, amelyek a jelen pillanatig akadályoztak Téged abban, hogy az légy, aki szívből lenni szeretnél.
Megtanulod, hogy milyen agyi állapotok léteznek és azt is, hogy ezek közül mely állapotok alkalmasak arra, hogy új automatizmusokat építs!

FONTOS, hogy tudd: a “közhiedelemmel” ellentétben már néhány hét alatt képes vagy változást előidézni az agyi struktúráidban – vagyis Magadban; a szokásaidban, az érzéseidben, a kapcsolataidban, az élményeidben! Dr. Caroline Leaf neurológus tapasztalatai szerint 63 nap alatt gyökeres és tartós változást lehet elérni!

Amit A gén irányít Téged, Te pedig a géneket témától kapsz:

Tanulsz arról, hogy az epigenetika tudománya szerint ökölhetőek-e a betegségek
Tanulsz arról, hogy a DNS működése nincs “kőbe vésve” és arról is, hogy mi a DNS szerepe a testünkben.
Megtanulsz pillanatok alatt hatást gyakorolni a sejtjeid állapotára*
Tanulsz arról, hogy mi áll gyakran a “spontán” gyógyulások hátterében
Megismerkedsz óriási erejű, saját, “belső” eszköztáraddal, amely mindig rendelkezésedre áll annak érdekében, hogy egészséget építs a testedben!

*Az elméleti hátteret többek között a Heart Math Institute tudományos kutatási eredményeire építjük.

Képzéseinkről mondták: