Barion Pixel

Őszi LégyEgész Program

Különleges, őszi LégyEgész Program
Október 15.- Vasárnap!

Bográcsban főtt ebéd, különleges témák, közös FOJÓ (=FOgadd be a JÓt) – gyakorlatok, kézzel készített meglepetés… 😊 Ez vár Rád a gyönyörű Agárdi Parkerdőben!

Az Agárdi Parkerdő egy hatalmas Sport és Szabadidő Központ, erdei futópályával, egy óriási réttel, focipályával, teniszpályákkal, szabadtéri edzőparkkal, játszótérrel, büfével (ahol házi finomságok, melegételek is várnak), csocsóval, olvasó-sarokkal, játszó-sarokkal, saját parkolóval.

Téged várunk, ha:

  • Elvégezted a Káoszból Rend-Szer-Etet Tanfolyamot és / vagy
  • Kíváncsi vagy arra, hogy miért van szükségünk a negatív érzelmekre és hogyan lehet belőlük erőt “kovácsolni” és / vagy
  • Kíváncsi vagy arra, hogy miként lehet finomabbra hangolni a megérzéseidet
  • …és ha szeretnéd mindezt jó levegőn, csodálatos környezetben megélni

Nyugodtan jöhet Veled a Kedvesed, a Gyermeked / Gyermekeid, Barátod-Barátnőd, Testvéred, – Bárki, akivel szívesen megosztanád ezt a napot! 😊

10.00- kb. 11.00 – “Ha engeded, átfordul” – beszélgetés a negatívnak bélyegzett érzelmekről. Tudtad, hogy minden érzelemnek van funkciója? …s hogy ha elnyomsz egy érzelmet, nem tudja betölteni a funkcióját? 

11.00- kb. 11.30 – FOJÓ (Fogadd be a Jót) – gyakorlat. A gyakorlat során-végére fel fogsz töltődni, sőt, akár könnyebbnek, szabad(abb)nak érzed magad.

kb. 11.30- kb. 12.30 Tovább beszélgetünk…  következik a FOJÓ – gyakorlat magyarázata és közben játszunk  egy kicsit a tulajdonságokkal is. Ezután áttekintjük, hogy meghatározott, jó(tékony) élmények-érzelmek beépítésén keresztül miként változik meg az idegi szabályozás, ez hogyan hat vissza a tested állapotára és a mentális-érzelmi állapotodra (pl.: könnyebben, gyorsabban gyógyul a tested, csökken a szorongás és elkezdesz bízni Magadban – vagy a meglévő bizalmad tovább mélyül)!

Fontos: a beszélgetés “gerince” adott, de a konkrét témák a Te visszajelzésed függvényében alakulnak majd.

12.30-kb.13.30- Ebéd. Ráérősen elfogyasztjuk a gulyást 🙂

kb. 13.30- 14.00 Intuíciós gyakorlat – definiáljuk az intuíciót és végzünk egy 20 perces gyakorlatot.

14.00- Kötetlen beszélgetés. Ha kérdésed van az elhangzottakkal, a gyakorlatokkal kapcsolatban, ha szeretnéd megosztani tanfolyamainkon szerzett tapasztalataidat, vagy ha tetszenek a képzéseink, de még nem tudod, melyiket válaszd, akkor itt az alkalom, hogy megkérdezd, hogy elmondd, hogy megoszd!

Búcsúzáskor szeretnénk Neked átadni egy apró meglepetést, amit én magam (Bia) készítek el addigra 🙂

Részvételi díj: 3.000Ft/fő, mely a helyszínen fizetendő.

Elérhetőségeink:
Telefon: +36 1 790 798
Email: hello(kukac)legyegesz.hu

REGISZTRÁCIÓ

Adatkezelési Tájékoztató

2 + 7 =